GRATIS VERZENDING VANAF 35 € (BENELUX)

Verjaardagsstress - 5 tips voor een fantastisch verjaardagsfeestje

by Kris Aerts

Ken je dat 'Oh nee…er is er weer één jarig binnenkort?'

Naast het feit dat je dat één van de leukste dagen van het jaar vindt ,'yeah, weer een kinderfeestje organiseren!', bedenk je plots dat er nog heel wat moet gebeuren: menu's uitkiezen, verlanglijstjes en uitnodigingen maken, een mooie outfit uitzoeken, een taart bestellen en het internet afzoeken naar…'de perfecte kroon' :-)

Sta me toe dat ik hier nu zelf moet om lachen…

Het internet is geweldig, maar te dikwijls besef ik plots (en meestal is dat om 3u 's nachts) dat iets onbelangrijk iets OVERbelangrijk is geworden!

Uren ben ik weer bezig geweest met details…maar ik kan het niet laten, het is sterker dan mezelf. Het moet een deel van mezelf zijn :-)

Maar hopelijk appreciëren onze gasten het weldra en geniet onze kleine spruit van de 'happy environment'.

Ik heb er alvast nu al veel plezier in! 

Om je te helpen in je zoektocht zijn hier alvast 5 tips voor een fantastisch kinderfeestje

1. Kies de juiste kroon :-)

Yes, ik heb hem gevonden! Bij Suussies vind je een unieke selectie van handgemaakte poppen, speeltenten, strikjes en...de perfecte kroon:

The perfect crown from Suussies

http://suussies.nl/products/crown

2. Kies de juiste feestdecoratie

Eén van mijn favoriete winkels is Mooi in Linden, Belgium. Zij hebben een prachtige selectie van artikelen in interieurdecoratie. Ze hebben geen online winkel, maar ik ben er zeker van dat Patricia, de eigenares, je met veel plezier verder helpt. 

www.mooilifestyle.be

TIP: Kijk naar de kleurentrends van afgelopen jaar en kies een moodboard dat bij je past. Ga ook eens shoppen in de woonwinkelwarenhuizen; zij hebben gegarandeerd accessoires in de juiste kleuren!

Hier kan je alvast wat inspiratie opdoen:

www.woontrendz.nl

3. Kies de mooiste uitnodiging voor je feest

Uiteraard, geen feest zonder gasten. Dus, waarom hen niet uitnodigen in stijl met een mooie uitnodiging. Je kan er ééntje zelf ontwerpen maar dat neemt weer veel tijd, die je eigenlijk niet hebt. Dus, stel ik voor om een fantastische postkaart van The Birds and the Bees te bestellen. Nanda heeft elk product zelf ontworpen van postkaarten over posters tot zelfs cadeaupapier.

www.thebirdsandbees.nl

TIP: Een mooie foto in je nieuwe interieur doet het ook altijd goed!

4. Kies de mooiste partygifts

Om ervoor te zorgen dat uw kleine prins of prinses krijgt wat hij / zij wil, is het een goed idee om een soort van wens lijst te maken en op te sturen naar de genodigden. De eerste keer dat het lijkt misschien een beetje vreemd, maar geloof me, iedereen zal blij zijn dat ze niet hoeven te zoeken naar een geschenk en om te weten dat de gelukkige ook zal het leuk vinden.
Een goed startpunt voor uw gift zoekopdracht is zeker bmini.be? We hebben een goede selectie van mooie en leuke cadeaus.

5. Choose the most beautiful cake

En last but not least, zal je een verjaardagstaart nodig hebben. De beste biscuit van de wereld kan je vinden bij Bakkerij Timmermans in Linden. Ik ben niet zeker of ze deze ook kunnen verzenden, maar als je de kans krijgt om ze te proeven moet je dat zeker doen. Hier een voorbeeldje van de taart van de vorige verjaardag van ons dochtertje:

Ann-Julie's cake

Meer info vind je op hun facebook pagina:

https://www.facebook.com/pages/Bakkerij-Timmermans
Kris Aerts
Kris Aerts

Auteur


Laat een commentaar achter

Commentaren zullen goedgekeurd worden alvorens ze getoond worden.

Liquid error: Could not find asset snippets/aaa_giftregistry_login.liquid